Czas czytania: < 1 min Chrupiąca ciecierzyca, to bardzo smaczna i zdrowa przekąska, może być alternatywą dla chipsów i innych „zapychaczy” ze sklepu. Świetnie smakuje na ostro, słono czy słodko, wystarczy wymieszać ulubione przyprawy obtoczyć w nich ciecierzycę i upiec. Chrupiąca delikatnie słodka z nutą ostrej papryki pasuje jako dodatek do różnego rodzaju sałatek. Polecam! Print Chrupiąca ciecierzyca .wprm-recipe-rating .wprm-rating-star.wprm-rating-star-full svg * { fill: #343434; } Zdrowa ... czytaj dalej...
Właściwości miodu zależą od tego jakiego on jest pochodzenia. Pszczeli jest bakteriobójczy i antyseptyczne. Mimo tego ożywia mózg i korzystnie wpływa na pracę układu krwionośnego.
Czytaj dalej...Mam na imię Ania, uwielbiam gotować dla swojej sporej rodziny i przyjaciół. Moją pasją jest fotografia, tworzenie nowych i ulepszanie starych przepisów. Na mojej stronie SprawdzonaKuchnia.pl znajdziecie przepisy inspirowane kuchnią z całego świata, przepisy tradycyjne i najnowsze trendy kulinarne.