Chleb żytnio-pszenny z jagodą goji

Chleb żytnio-pszenny z jagodą goji

Chleb żytnio-pszenny z jagodą goji

Czas czytania: 2 min Kolejna propozycja na chleb na zakwasie żytnim z mąk mieszanych oraz jagodą goji. Chleb żytnio-pszenny z jagodą goji jest niezwykle sprężysty i bardzo smaczny, pasuje do każdego rodzaju dodatków. Skórka chleba zaraz po upieczeniu jest chrupiąca, na drugi dzień delikatnie mięknie. Można by pomyśleć, że jagoda goji sprawi, że chleb będzie słodki, ale tak nie jest. Z pewnością dzięki jagodzie goji chleb jest zdrowszy. Więcej o tej maleńkiej bombie witamin, jaką jest jagoda goji możecie przec... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu SprawdzonaKuchnia.pl

Autor

AnnnaMalekAnnnaMalek

Mam na imię Ania, uwielbiam gotować dla swojej sporej rodziny i przyjaciół. Moją pasją jest fotografia, tworzenie nowych i ulepszanie starych przepisów. Na mojej stronie SprawdzonaKuchnia.pl znajdziecie przepisy inspirowane kuchnią z całego świata, przepisy tradycyjne i najnowsze trendy kulinarne.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

chleb, z jagodami, ciasto, ciasto drożdżowe, biszkopt, bułki, pączki, truskawki, drożdżowe, chleb na zakwasie, boże narodzenie, ciasto z truskawkami, szybkie ciasto

Inne przepisy z SprawdzonaKuchnia.pl

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.