Czas czytania: 2 min Chleb wieloziarnisty II jest modyfikacją pierwszej bardzo smacznej wersji. Dzisiejszy przepis ten ma tę przewagę, że jest naprawdę błyskawiczny w przygotowaniu i bardzo łatwy! Ciasto wyrabiamy przy tylko pomocy łyżki, więc nie trzeba mieć nawet robota kuchennego do wyrabiania, a to zapewne ucieszy wielu z Was. Po wymieszaniu ciasta przekładamy je do formy i od razu wstawiamy do letniego piekarnika. Chleb rośnie tam około 20 minut, następnie podnosimy temperaturę i pieczemy kolejne kilkadz... czytaj dalej...
Dieta, przeznaczona do 5 posiłków dziennie. Niewiele zasad, poza dokładnym liczeniem kalorii.
Czytaj dalej...Mam na imię Ania, uwielbiam gotować dla swojej sporej rodziny i przyjaciół. Moją pasją jest fotografia, tworzenie nowych i ulepszanie starych przepisów. Na mojej stronie SprawdzonaKuchnia.pl znajdziecie przepisy inspirowane kuchnią z całego świata, przepisy tradycyjne i najnowsze trendy kulinarne.