Czas czytania: 2 min Chleb pszenny szybki to przepis, który powinien spodobać się wszystkim miłośnikom domowego pieczywa. Przepis jest naprawdę bardzo szybki do przygotowania i nie wymaga użycia miksera, wystarczy łyżka do mieszania 🙂 Do przygotowania ciasta użyłam mąki pszennej typu 650, ale oczywiście możecie również użyć mąki typu 450 lub 500. Wyjątkowego smaku dodaje zakwas żytni, który dodajemy do ciasta. Jeśli macie w lodówce zakwas regularnie dokarmiany to można użyć go bezpośrednio po wyjęciu z lod... czytaj dalej...
Dieta, przeznaczona do 5 posiłków dziennie. Niewiele zasad, poza dokładnym liczeniem kalorii.
Czytaj dalej...Mam na imię Ania, uwielbiam gotować dla swojej sporej rodziny i przyjaciół. Moją pasją jest fotografia, tworzenie nowych i ulepszanie starych przepisów. Na mojej stronie SprawdzonaKuchnia.pl znajdziecie przepisy inspirowane kuchnią z całego świata, przepisy tradycyjne i najnowsze trendy kulinarne.