Bezglutenowy chleb gryczany "na zakwasie"

Bezglutenowy chleb gryczany

Bezglutenowy chleb gryczany "na zakwasie"

Przepis na : śniadanie

Przepisów na chleb z samej gryki w internecie jest coraz więcej. I dobrze! Bo chleb jest bardzo zdrowy, bardzo smaczny i tak naprawdę łatwy w przygotowaniu. Chociaż trzeba się uzbroić w cierpliwość. Piekę go w różnych wariantach i różnych wersjach. Po upieczeniu część kroję na kromki i mrożę, dzięki czemu potem mam "świeży" chleb w zamrażarce. Składniki: 400g kaszy gryczanej niepalonej łyżeczka soli himalajskiej  woda dodatki wedle uznania: ziarna słonecznika, dyni, żurawina, rodzynki, czarnuszka, suszon... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Smakuje zdrowo

Warto przeczytać

Dieta 1000 kalorii

Dieta, przeznaczona do 5 posiłków dziennie. Niewiele zasad, poza dokładnym liczeniem kalorii.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.