Bakłażan faszerowany mięsem mielonym z indyka
Bakłażan faszerowany mięsem mielonym z indyka
Przepis na : obiad
Stragany są teraz zasypane lśniącymi fioletowymi bakłażanami. Aż się proszą, żeby je upiec albo zgrillować. Bakłażany nie należą do szczególnie aromatycznych, dlatego warto je łączyć z innymi warzywami i ziołami. Doskonale smakują usmażone w panierce lub duszone z dodatkiem czosnku i cebuli. Świetnie sprawdzą się na grillu, zarówno jako przystawka, dodatek, jak i danie główne. Francuzi przyrządzają z nich wspaniały gulasz- ratatouille, Grecy zapiekankę, zwaną mussaką, a ja proponuję żeby je nafaszerować. Tym razem m... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Smakowity Blog Kulinarny
Warto przeczytać

Najlepszy spalacz tłuszczu
Jeśli starasz się pozbyć zbędnych kilogramów, powinieneś o tym wiedzieć!
Czytaj dalej...
Dieta 1000 kalorii
Dieta, przeznaczona do 5 posiłków dziennie. Niewiele zasad, poza dokładnym liczeniem kalorii.
Czytaj dalej...
Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa
Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...Autor
Iwona
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
tarta, mięso, suszone pomidory, mielone, ryż, mięso mielone, kasza, gulasz, indyk, grill, zapiekanka, zapiekanki, przystawki, bezglutenowe, dietetycznie, dietetyczny obiad, obiad, dietetyczne , dania z grilla, ryż smażony, czosnek w ziołach, zapiekanka z mięsem , warzywa z grilla, mięsa pieczone, zapiekanka z ryżu, mięso duszone, mielone z warzywami, ryż z warzywami, dania dietetyczne, pieczeń z mięsa mielonego
Inne przepisy z Smakowity Blog Kulinarny
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję