PIEROGI Z DYNIĄ, BOROWIKAMI I SOSEM Z KURKUMĄ I CURRY

PIEROGI Z DYNIĄ, BOROWIKAMI I SOSEM Z KURKUMĄ I CURRY

PIEROGI Z DYNIĄ, BOROWIKAMI I SOSEM Z KURKUMĄ I CURRY

Tym razem chciałabym podzielić się z Wami przepisem zainspirowanym daniem szefa kuchni Rafała Targosza, pierogi w takim wydaniu, podane z borowikami w kremowym sosie z dodatkiem kurkumy i curry są moim zdaniem naprawdę rewelacyjne w smaku. Jest to niezwykle delikatne i wyszukane połączenie smakowe. Przygotowałam ten przepis wiosną dla magazynu kulinarnego Owernii Le Petit Gourmet (artykuł poświęcony kuchni polskiej), nie był to sezon grzybowy, więc użyłam do niego suszonych borowików (jak widać na załączon... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Smaki Francji współczesna kuchnia francuska

Autor

AngieAngie

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

pierogi przepis, pierogi, ciasto, francuskie, dynia, sosy, grzyby, drobiowe, curry, cytryna, sok, szybki ciasto, szybkie ciasto, ser, por , ciastka kremówki, ciasta z kremami, przystawki, deser, desery, pierogi przepis ciasto, ciasto na pierogi, ciasto z masa, ciasta z masa, sos z grzybów , dania na gorąco, ciasto z ciasta francuskiego, ciasto francuskie, ciasto francuskie, szybka kremówka

Inne przepisy z Smaki Francji współczesna kuchnia francuska

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.