Gotowe ciasteczka w 30 min? Tak , myślę że można się w nich zakochać. Puszyste, przełamane słodką brzoskwinią, rozpływające się w ustach I najważniejsze robi się je w 10 min. Także żaden gość już nas nie zaskoczy :) Do kawy jak znalazł ...Zaczynamy :) Składniki na 24 ciasteczka: 220 gr mąki self rising *220 gr drobnego cukru -caster sugar220 gr masła2 łyżeczki aromaru wanililiowego5 jajek1 puszka brzoskwiń*self raising - odpowiada 2 łyżeczkom proszku do pieczenia na każde 150 gr zwykłej mąki. ... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...Zrobiłam bez brzoskwini, których nie posiadałam w obecnej chwili- babeczki są rewelacyjne! Pyszne, na wierzchu leciutko kruchutkie, w środku miękkie, polecam nawet bez żadnych owoców- drugą połowę porcji wymieszałam z kawałeczkami czekolady (chocolade chip z Oetkera) i właśnie się pieką- wyrosły ślicznie, na pewno będą też udane- REWELACYJNY PRZEPIS!