Pyszny, pachnący ziołami, delikatny, pstrąg z piekarnika. Składniki: 2 pstrągi sól + pieprz do smaku 2 duże ząbki czosnku 1 płaska łyżeczka ziół prowansalskich 2 łyżki masła 2 łyżki soku z cytryny ------------------------------ 2 łyżki oliwy extra virgin Wykonanie: Naczynie żaroodporne smarujemy oliwą. Ryby myjemy i osuszamy. Rybę posypujemy solą i pieprzem - z obu stron skórkę oraz w środku. Do środka każdej ryby dajemy: 1 przeciśnięty przez praskę ząbek czosnku, 1/2 płaskiej łyżeczki ziół prowa... czytaj dalej...
Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Średnia wieku mieszkańców Grecji, Włoch lub Hiszpanii jest wyższa, dlatego gdyż ich dieta opiera się w szczególności na rybach, warzywach i owocach morza.
Czytaj dalej...Dieta Pegan inaczej Paleo-Vegan powstała z połączenia wegańskich zwyczajów i diety paleo, która opiera się na jedzeniu mięsa i ryb. Na czym to polega?
Czytaj dalej...Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...