Pieczarki i krążki cukinii zapiekane w piekarniku

Pieczarki i krążki cukinii zapiekane w piekarniku

Pieczarki i krążki cukinii zapiekane w piekarniku

Przekąska idealna na Sylwestra i inne imprezy domowe. Można zrobić wcześniej i w odpowiedniej chwili włożyć do piekarnika.  Składniki: 2 cukinie 10 większych pieczarek krojona mozzarella- 150g przyprawa- mieszanka: suszone pomidory + czosnek + bazylia 5 ząbków czosnku oregano sól pieprz Wykonanie: Pieczarki i cukinię myjemy. Z pieczarek wyłamujemy ogonki. Cukinię kroimy na krążki o wysokości 3-4 cm, po czym każdy z nich wydrążamy, uważając, aby nie przebić się na wylot. Najłatwiej jest zrobić to łyżeczką. ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Smak mojego domu

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.