Młoda kapusta ze słonecznikiem, koperkiem i cebulą. Idealna do wiosennego obiadu i jako przekąska do pracy. Składniki: pół niewielkiej młodej kapusty duża garść siekanego koperku (może być mrożony) czerwona cebula pół szklanki słonecznika (polecam Skworcu ) 3 łyżki oleju 1 czubata łyżeczka musztardy francuskiej 2 łyżki soku z cytryny sól do smaku Wykonanie: Kapustę drobno siekamy, solimy i mocno ugniatamy rękoma. Dzięki temu kapusta zmięknie. Dodajemy drobno posiekany koperek oraz drobno pokrojoną czerwoną c... czytaj dalej...
Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...