Przepis na : obiad
Warzywa zapiekane pod beszamelem to ulubiona jarzyna moich dzieci. To świetny dodatek do obiadu, ale także samodzielne danie. Ilości sera są oczywiście dowolne, u mnie zwykle czym go więcej tym lepiej, no ale w końcu idzie lato, więc tutaj wersja bardziej light. Było smacznie więc wystarczająco, ale zawsze możecie dać więcej. U mnie duża porcja, z 3 opakowań warzyw, zwykle przygotowuję z podwójnej wówczas jest więcej sosu, ale taka wersja jest również ok. Zapiekałam w formie o wym.24,5x15... czytaj dalej...
Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dieta odmładzająca dr Gayelorda Hausera to dieta przede wszystkim oparta na sokach ze świeżych warzyw oraz owoców.
Czytaj dalej...