Proponuję pyszne, aromatyczne i łatwe w przygotowaniu szaszłyki z grilla. Podczas imprez na świeżym powietrzu nie może ich zabraknąć na grillu. Najczęściej szaszłyki przygotowywane są z mięsa, lecz nic nie stoi na przeszkodzie, by szaszłyk składał się z warzyw, owoców lub ryb i innych owoców morza. Składniki na około 20 szaszłyków: 0,5 kg. łopatki wieprzowej 1 papryka żółta 1 papryka czerwona 1 papryka zielona 1 mała cukinia 2 cebule sól pieprz papryka słodka i ostra czosnek granulowany 3 łyżki musztardy trochę olej... czytaj dalej...
Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...Uwielbiam gotować,jeść i eksperymentować z nowymi potrawami.Poznawać ciekawe przepisy jak również dzielić się swoimi doświadczeniami :-)