"Wspaniały" - Ciasto Siostry Anastazji z Warstwą Serową, Makową i Orzechową (Seromak)

"Wspaniały" - Ciasto Siostry Anastazji z Warstwą Serową, Makową i Orzechową (Seromak)

"Wspaniały" - taką nazwę nosi ciasto z trzema warstwami: serową, makową oraz z orzechów włoskich. Ciasto jest naprawdę świetne i w pełni zasługuje na swoją nazwę. Każda z warstw jest niezwykła w smaku a całość idealnie ze sobą komponuje tworząc "Wspaniałe" ciasto. Polecam.   "Wspaniały" - Ciasto Siostry Anastazji z Warstwą Serową, Makową i Orzechową - Składniki: Ciasto Makowe: 100 g maku 2 jajka 100 g cukru pudru łyżka orzechów włoskich łyżeczka mąki pszennej 1/2 łyżeczki proszku do pieczenia 1,5 łyżki miod... czytaj dalej...

Polecają przepis

Czytaj dalej na blogu Słodka Strona

Warto przeczytać

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.

Czytaj dalej...

Ciasta na Wielkanoc. Najlepsze przepisy!

Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.

Czytaj dalej...

Dieta Pegan - na czym polega?

Dieta Pegan inaczej Paleo-Vegan powstała z połączenia wegańskich zwyczajów i diety paleo, która opiera się na jedzeniu mięsa i ryb. Na czym to polega?

Czytaj dalej...

Dieta oczyszczająca warzywno-owocowa dr Dąbrowskiej

Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.

Czytaj dalej...

Autor

SłodkaStronaSłodkaStrona

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ciasto, orzechy, orzechy włoskie, polewa, mak, czekolada, ciasta siostry anastazji, miód, ciasto z orzechami, twaróg, ciasto z makiem, polewa czekoladowa, ser, ciastka kremówki, ciasta z kremami, mielone, sernik, masło orzechowe, ciasto czekoladowe, ciasta czekoladowe, ciasto ucierane , ciasto z masa, ciasta z masa, ciasto z białek , sernik pieczony, sernik migdałowo czekoladowy

Inne przepisy z Słodka Strona

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.