Domowy Pasztet Wielkanocny z Jajkiem (Wieprzowo-Wołowy)

Domowy Pasztet Wielkanocny z Jajkiem (Wieprzowo-Wołowy)

Domowy Pasztet Wielkanocny z Jajkiem (Wieprzowo-Wołowy)

Domowy pasztet to idealna przystawka i dodatek na odświętny stół. Ta klasyczna przekąska idealnie sprawdzi się niemal na każdą okazję, ale szczególnie w okresie świątecznym warto przygotować go samodzielnie w naszych domach. Dodatek jajka powoduje, że pasztet nabiera Wielkanocnego charakteru i pięknie prezentuje się na świątecznym stole. Domowy Pasztet Wielkanocny z Jajkiem (Wieprzowo-Wołowy) - Składniki: 1,2 kg mięsa wieprzowego (np. łopatka) 0,8 kg mięsa wołowego 500 g wątróbki kurczęcej 300 g słoniny 3 duże kajze... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Słodka Strona

Warto przeczytać

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Babka Wielkanocna - zbiór najlepszych przepisów

Babka wielkanocna - wyobrażacie sobie bez niej święta? Chyba śmiało można rzec, że jest bardziej popularnym wypiekiem wielkanocnym niż mazurek.

Czytaj dalej...

Sałatka Wielkanocna - zbiór najlepszych przepisów

Sałatki stały się nieodłącznym elementem każdego menu. Jemy je na śniadanie, kolację, a czasami te treściwsze zastępują nam nawet obiad.

Czytaj dalej...

Przepisy na Wielkanoc - top 30

Najlepsze przepisy na Wielkanoc.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.