Fasolka po bretońsku

Fasolka po bretońsku

Fasolka po bretońsku

Przepis na : kolacja

  Fasolka po bretońsku to klasyk, który chyba każdy zna od dzieciństwa i który nigdy się nie znudzi (przynajmniej mi :p). W porze jesienno-zimowej to danie jest idealne, szybkie, pożywne i zawsze można przygotować je w większej ilości, żeby mieć na czarną godzinę. A potem już tylko pełna miseczka parującej fasolki, do tego pajda świeżego chleba z chrupiącą skórką i można się zajadać, choć ja chyba najbardziej lubię fasolkę na następny dzień, kiedy przejdzie tymi wszystkimi aromatami mięsa i majeranku :) ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Simply Food

Autor

Patrycja Maciejewska

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

fasola, mięso, fasolka, papryka, boczek, kiełbasa, zupa pomidorowa, pieczywo, sosy, chleb, por , fasolka po bretonsku, kolacja, obiad, szybka kolacja, szybki obiad, obiad na szybko, sos pomidorowy

Inne przepisy z Simply Food

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.