Przepis ten wpisuje się w wiosenno-letni klimat panujący na zewnątrz. Wielkanoc za nami teraz czas na majówki i taki też był temat mojego ostatniego artykułu do Magazynu Aromat. Magazyn ukazał się już prawie miesiąc temu jednak ja z przyczyn zdrowotnych przegapiłam to wydarzenie dlatego dopiero teraz zapraszam Was do zapoznania się z nowym wiosennym numerem. Jest w nim bardzo dużo ciekawych przepisów i informacji o podróżowaniu itp. Mój wkład w letni numer Aromatu to przepisy na dania majówkowe. Jeden już Wam zapre... czytaj dalej...
Najlepsza receptura na sos czosnkowy! Jedyny w swoim rodzaju!
Czytaj dalej...Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...