Przepis na : obiad
Do przygotowania potrzebujemy: nfd Kapusta biała- 630g Sałata lodowa- 80g Cebula- 80g Czosnek- 2g Marchewka- 40g Mięso wieprzowe- 400g Masło- 70g Passata- 120g Pomidory w kostce- 400g Bulion mięsny- 0,5 l Pieprz Cayenne- 1 / 4 łyżeczki Pieprz Sól Oregano- pół łyżeczki Liść laurowy- 1 sztuka Tymianek- pół łyżeczki Papryka słodka- 1 łyżeczka Papryka wędzona- 1 łyżeczka Erytrytol- opcjonalnie Sos worcestershire- 1 łyżeczka- opcjonalnie Kapusty kroimy – większe i mniejsze kawałki, cebulę w kostkę, marchew w ... czytaj dalej...
Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.
Czytaj dalej...