Spaghetti all’ assassina-makaron zabójcy. Oczywiście dojdziemy i do tego-zabójcy. Spaghetti all’assassina to danie kuchni apulijskiej, a dokładniej pochodzi z miasta Bari. Spaghetti all’ assassina Fenomen tego dania polega na jego przyrządzeniu, składa się tylko z kilku składników, ale proces przygotowania, przypomina bardziej robienie-Risotto – niż tradycyjne dania z makaronu. Spaghetti all’ assassina powstało, jak już wspominałem w mieście Bari w latach 60 ubiegłego wieku. Niejaki P... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...Jeżeli masz dodatkowe kilogramy w postaci tkanki tłuszczowej i ćwiczysz, a nie możesz ich spalić to może coś jest nie tak w diecie.
Czytaj dalej...