Hiszpańska Zupa z Fasolką Szparagową i Chorizo – Smak Tradycji – Potaje de Ejotes con Chorizo Historia i Pochodzenie

Hiszpańska Zupa z Fasolką Szparagową i Chorizo – Smak Tradycji – Potaje de Ejotes con Chorizo Historia i Pochodzenie

Hiszpańska Zupa z Fasolką Szparagową i Chorizo – Smak Tradycji – Potaje de Ejotes con Chorizo Historia i Pochodzenie

Hiszpańska Zupa z Fasolką Szparagową i Chorizo – Smak Tradycji – Potaje de Ejotes con Chorizo Smak Hiszpanii w Twoim Domu Hiszpańska kuchnia od wieków łączy proste składniki z bogactwem smaku i aromatu. Jednym z najbardziej klasycznych dań jest potaje – gęsta zupa, która odzwierciedla tradycje kulinarne tego kraju. Dzisiejszy przepis na zupę z żółtej fasolki szparagowej i chorizo to wariacja na temat hiszpańskiego „Potaje de Ejotes con Chorizo”, która idealnie łączy prostotę składników z ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu RafalCook

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.