Caponata z bakłażana

Caponata z bakłażana

#zostanwdomu #stayathome – 4 – 60 minut – Składniki 3 bakłażany 2 laski selera pokrojonego na kawałki 2 cebule pokrojone drobne 100 g koncentratu z suszonych pomidorów 2 łyżki kaparów Garść zielonych oliwek Garść orzeszków pini Garść rodzynek 1 łyżeczka cukru 100 ml octu winnego czerwonego Garść prażonych płatków migdałowych Oliwa z oliwek Sól Bułka ciabatta Przygotowanie Obierz jeśli chcesz bakłażana, ja tak wolę. Pokrój go w kostkę, skrop oliwą i wstaw pod grill w piekarniku, dość mocno ...

Czytaj dalej na blogu RafalCook

Warto przeczytać

Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa

Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję