Golonki indycze duszone z warzywami.

Golonki indycze duszone z warzywami.

Golonki indycze duszone z warzywami.

 Jedni mięso jedzą inni nie. Ja należe do tych którzy je jedzą. Jednak potrafie bez niego żyć;-) Dziś zapraszam na danie które idealnie nadaje się na niedzielny obiad. Kto chętny?     Składniki; 3 indycze golonki 1 marchew 1 cebula 6 pieczarek garść zielonej fasoli szparagowej lisc laurowy, ziele angielskie sól, pieprz, słodka papryka 2 łyzki oleju 1 łyzka mąki     Golonki umyc i wytrzeć papierowym recznikiem  a następnie dokładnie natrzeć -sola,pieprzem i papryka. Na patelni ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Radość kipiąca uśmiechem.

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.