Risotto ze szparagami i batatami

Risotto ze szparagami i batatami

Przepis na : obiad

To jest PYSZNE! Risotto ze szparagami i batatami Idealnie doprawione i aromatyczne Risotto ze szparagami i batatami 2 porcje (1 ma ok. 520 kcal) czas przygotowania: ok. 20 minut (+20 minut gotowania) koszt: ok. 4.60 zł za porcję Składniki: 600 ml bulionu warzywnego lub wody 200 g batata 100 g szparagów bez twardych końcówek 100 g zielonego groszku 90 g ryżu 1 cebula 50 ml wina białego (opcjonalnie) 35 g masła orzechowego 20 g oliwy 2 łyżki octu jabłkowego (ryżowego lub zwykłego) 10 g oleju  3 ząbki czosn...

Czytaj dalej na blogu rabarbarowo

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.