Zupa warzywna na rosole

Zupa warzywna na rosole

Zupa warzywna na rosole

Zwykle po tradycyjnym niedzielnym obiedzie zostaje nam rosół. Tak było i u nas. Wykorzystaliśmy go do przygotowania zupy warzywnej zużywając warzywa, które były "pod ręką". Składniki 1,5 l rosołu 4 średnie ziemniaki pół małej główki kapusty włoskiej 4 średnie marchewki mały por 2 pietruszki koperek pół małego selera garść żółtej fasolki szparagowej słoik domowego przecieru pomidorowego 1 łyżka koncentratu pomidorowego sól pieprz 4 nieduże czerwone buraki śmietana do zup listek laurowy 2 ziarenka ziela angielski... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu R'n'G Kitchen

Autor

Arkadiusz Gie

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

buraki, zupa, rosół, marchewka, burak, fasolka szparagowa, seler, cytryna, por , fasolka, kapustą, ziemniaki, ziemniak, sok, zupa warzywna, malinowe, słoik, fasola, obiad, zupa pomidorowa, zupa z selera, czerwona kapusta, ziemniaki na obiad, czerwona fasola, fasola czerwona

Inne przepisy z R'n'G Kitchen

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.