Pierogi z mięsem

Pierogi z mięsem

Pierogi z mięsem

Po niedzielnym rosole nie postanowiliśmy zrobić pomidorówki, choć bardzo ją lubimy i zrobiliśmy dzień wcześniej ;) Postanowiliśmy "zagospodarować" mięso z wywaru. Można tak, można też ugotować do farszu...ale po co. Proporcje zawarte w przepisie (odnośnie mięsa) można modyfikować wg swojego uznania.  Składniki Farsz: 800 g kurczaka kukurydzianego 300 g żołądków drobiowych 400 g wołowiny 1 pęczek natki pietruszki maggi pieprz Ciasto: 500 g mąki 50 g masła 250 ml gorącej wody     Przygotowanie ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu R'n'G Kitchen

Autor

Arkadiusz Gie

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

mięso, ciasto, drobiowe, mięso mielone, wołowina, pierogi przepis, rosół, pierogi, mielone, kurczak, ciasta z masa, pierogi z mięsem, dania z kurczakiem, pierogi przepis ciasto, ciasto na pierogi, dania na gorąco, kurczak na parze

Inne przepisy z R'n'G Kitchen

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.