Qchnia po prostu Składniki: - 1 mały, gęsty, naturalny jogurt - 2 duże łyżki majonezu - 2 duże ząbki czosnku - 2 łyżki soku z cytryny - poszatkowany koper - sól morska - pieprz Sposób wykonania: Czosnek rozgnieść, koper poszatkować, wszystko razem dokładnie wymieszać. I tyle w tym temacie :) Podawać według uznania. Qchnia po prostu czytaj dalej...
Najlepsza receptura na sos czosnkowy! Jedyny w swoim rodzaju!
Czytaj dalej...Wiele osób zapewne słyszało o tym sosie i zastanawiało się, jak się go robi, z czego on jest i z czym się go podaje.
Czytaj dalej...Zasmażka jest podstawą wszelkich sosów, zup lub też do szparagów czy fasolki szparagowej. Często się ją stosuje nie tyle by zagęścić jakieś danie ale też by wzbogacić jego smak. Często pojawiają się problemy z zasmażką.
Czytaj dalej...