Przepis na : deser
Składniki: 4 duże jabłka 4 łyżeczki żurawiny suszonej 4 łyżeczki miodu cynamon Sposób wykonania: Piekarnik nagrzewamy do 180°C . Ścinamy górną część jabłka i wycinamy gniazda nasienne. W ich miejsce wkładamy żurawinę oraz miód (po łyżeczce do jednego jabłka). Oprószamy cynamonem i przykrywamy odkrojoną wcześniej częścią. Jabłka układamy na blaszce do pieczenia. Pieczemy około 45 minut. Przed podaniem możemy polać jabłka sokiem, który podczas pieczenia z nich wyciekł. ... czytaj dalej...
Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.
Czytaj dalej...Niezdrowe jedzenie pozostawia w naszym organizmie szkodliwe substancje. Wtedy warto sięgnąć po jabłka!
Czytaj dalej...