Przepis na : śniadanie
Składniki: 1 nieduża makrela 4 jajka kawałek pora (około 5cm białej części) 1/2 pęczka szczypiorku czubata łyżka chrzanu czubata łyżka majonezu 1 łyżka masła 2 łyżki poszatkowanej natki pietruszki sól, pieprz Sposób wykonania: Jajka gotujemy na twardo, studzimy, obieramy i kroimy w drobną kostkę. Na patelni rozpuszczamy masło, dodajemy poszatkowanego w małą kostkę pora, podsmażamy do zeszklenia. Do miski wrzucamy przygotowane jajka, pora, obraną z ości i skóry makrelę, poszatkowany drobno szczypiorek oraz natkę... czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Nasza dieta podczas zimy powinna skupiać się nie tylko na tym, by zrzucić zbędne kilogramy, lecz także utrzymać odpowiednią odporność organizmu.
Czytaj dalej...Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...