Przepis na : obiad
Składniki: 250 g makaronu farfalle 250 g boczku wędzonego surowego 200 g pieczarek 1 por 1 cebula 1 łyżka masła 1 mała śmietana 2 jajka 150 g startego żółtego sera sól, pieprz Masło do wysmarowania naczynia żaroodpornego Sposób wykonania: Makaron gotujemy al'dente w osolonej wodzie. Boczek kroimy w kostkę i podsmażamy na patelni. Gdy będzie złocisty przekładamy go do innego naczynia a na patelnię po smażeniu wrzucamy pokrojonego w piórka pora. Szklimy go i przekładamy do naczyn... czytaj dalej...
Dieta cebulowa, trwa zwykle od 2 do 3 tygodni, jest dietą odchudzającą przeznaczoną dla osób dorosłych. Podstawą diety są warzywa cebulowe. Cebula, por, szczypior oraz czosnek.
Czytaj dalej...