Składniki: 2 dojrzałe awokado sok z 1/2 limonki 2 ząbki czosnku 1/2 małej czerwonej cebuli 1/2 pęczka kolendry sól Sposób wykonania: Awokado myjemy, kroimy na pół, wyjmujemy pestkę, a następnie łyżką wydrążamy miąższ. Rozcieramy go widelcem na pastę, dodajemy sok z limonki, zmiażdżony czosnek, poszatkowaną kolendrę oraz pokrojoną drobno cebulę. Doprawiamy do smaku solą. czytaj dalej...
Najlepsza receptura na sos czosnkowy! Jedyny w swoim rodzaju!
Czytaj dalej...Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Wiele osób zapewne słyszało o tym sosie i zastanawiało się, jak się go robi, z czego on jest i z czym się go podaje.
Czytaj dalej...Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...