Przepis na : obiad
Składniki: 500 g ziemniaków 1 bakłażan 3 małe cukinie (około 500 g) 1 cebula 3 ząbki czosnku 2 duże pomidory 4 łyżki oliwy z oliwek gałązki świeżego oregano sól, pieprz 200 g sera feta Sposób wykonania: Żaroodporne naczynie o wymiarach ok. 20x30cm smarujemy oliwą z oliwek. Piekarnik nagrzewamy do 200°C. Następnie dno naczynia wykładamy obranymi i pokrojonymi w plasterki ziemniakami. Na nich układamy kilka plasterków czosnku, prószymy solą, pieprzem, świeżymi listkami oregano i skrapiamy oliwą z oliwek... czytaj dalej...
Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...