Pozostajac w klimacie dan z ziemniakow jak to przystalo na trwajacy Ziemniaczany tydzien, dzis prezentuje przepyszne knedle z boczkiem.Do tej pory knedle kojarzyly mi sie z nadzieniem owocowym lub z miesem az tu nagle natknelam sie na zupelnie inny przepis. Podstawa oczywiscie sa ugotowane ziemniaki lecz tym razem bez jakiegos konkretnego nadzienia. Boczek i cebulka zmieszane sa z ciastem. Po ugotowaniu tworza przepyszne danie, a wraz ze sosem i warzywami smakuja wrecz wysmienicie. Moj Maz zajadal sie nimi... czytaj dalej...
Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...Witam! Jestem na świeżo po odkryciu smaku własnoręcznie robionych knedli i powiem Ci że Twój pomysł na knedle mnie zachwycił. Tak samo zresztą jak cały Twój blog pełen bardzo ciekawych potraw i apetycznych zdjęć.
NinaOO7 bardzo sie ciesze, ze moj blog Ci sie podoba. Mam nadzieje, ze znajdziesz tu wiele ciekawych i smacznych potraw, ktore z checia wyprobujesz.Te knedla goraco polecam. Sa bardzo latwe do zrobienia i do tego naprawde dobrze smakuja. Nadaja sie nawet na niedzielny obiad do pysznej pieczeni i warzyw.pozdrawiam