Przepis na : obiad
Chilli con carne znaczy "chilli z mięsem", i jest to bardzo popularny gulasz z Meksyku. Popularność dania nie dziwi, bo jest łatwe do wykonania i kusi niepowtarzalnym smakiem. Poniżej podałam podstawowy przepis, który można modyfikować do własnych potrzeb. Sama zmieniłam dwa składniki, tym razem użyłam wieprzowiny i natki pietruszki. Polecam nie tylko zimą :) Przepis ze zdjęciami krok po kroku . Jeżeli przygotowałaś/eś danie z tego przepisu, prosimy o jego zdjęcie :). Wyślij je na adres a.rybinsk... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...