Zupa chlebowa jest to doskonały pomysł na wykorzystanie czerstwego już pieczywa. Atutem jest to, że nie potrzeba wielu składników do jej przygotowania oraz jest smaczna, gęsta, pożywna i łatwa do zrobienia. Może być wykonywana w wersji bezalkoholowej lub z dodatkiem wina. Zupę chlebową najczęściej podaje się z grzankami. Prawdopodobnie pochodzi ze Śląska i zalicza się ją do zup typu krem. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Drukuj Zupa chlebowa z czerstwego pieczywa 5 z 1 głos Autor: Przepis... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Dieta Pegan inaczej Paleo-Vegan powstała z połączenia wegańskich zwyczajów i diety paleo, która opiera się na jedzeniu mięsa i ryb. Na czym to polega?
Czytaj dalej...prostepesto.pl
ktoto.info
delaware24.pl
usacorp.pl
odebrac.pl
pychamniam.pl