Pewnie zdajesz sobie sprawę jak ciężko znaleźć w sklepach wędlinę z dobrym składem. Nawet w dobrej masarni niekiedy ciężko o szynkę bez konserwantów, gdyż to właśnie one zapewniają wędlinie dłuższą datę przydatności do spożycia. Poszukując czegoś zdrowego na nasze śniadaniowe kanapki, postanowiłam kolejny raz przygotować samodzielnie swojską szynkę ze schabu. Przepis jest niezwykle prosty, wystarczy że posmarujesz mięso błyskawiczną marynatą, zostawisz na całą noc by nabrało jak najwięcej smaczku i później upiec... czytaj dalej...
Można rzec, że jest to najpopularniejsze danie polskiej kuchni, lecz nie każdy potrafi go przyrządzić tak by zapierał dech w piersiach.
Czytaj dalej...prostepesto.pl
ktoto.info
delaware24.pl
usacorp.pl
odebrac.pl
pychamniam.pl