Gołąbki pieczone w piekarniku z pikantnym pomidorowym sosie na bazie pomidorów z puszki i bulionu. W swoim wnętrzu skrywają mięso mielone, szklistą cebulką i biały ryż. Wyszły takie pyszne, że następnym razem z pewnością przygotuję je z podwójnej, a nawet potrójnej porcji. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Drukuj Gołąbki z piekarnika w pikantnym pomidorowym sosie 5 od 2 osób Autor: Paweł Clad Danie: Główne Kuchnia: Polska Trudność: Łatwe Ilość 10 sztuk Przygotowanie 30 min. Pieczenie 30 min. Ka... czytaj dalej...
Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.
Czytaj dalej...prostepesto.pl
ktoto.info
delaware24.pl
usacorp.pl
odebrac.pl
pychamniam.pl