Dżem rabarbarowy z pomarańczową galaretką

Dżem rabarbarowy z pomarańczową galaretką

Dżem rabarbarowy z pomarańczową galaretką

Marmoladka z rabarbaru, cząstek pomarańczy z pomarańczową żelką. Dla miłośników cytrusów i słodkich śniadań w postaci tostów z dżemem lub naleśników. Marmoladka rabarbarowa z pomarańczową galaretką ma wciągający smak; można zajadać ją łyżką prosto ze słoika lub dodawać do innych przepisów. Znakomicie sprawdzi się jako jedna z warstw do przełożenia biszkoptu w torcie. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Drukuj Dżem z rabarbaru i soku pomarańczy 5 od 1 osoby Autor: Paweł Clad Danie: Przetwory ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu ProstePesto.pl

Warto przeczytać

Wszystko o przetworach – czyli jak pasteryzować słoiki a potem je przechowywa

Znany od bardzo dawna sposób pasteryzacji niektórych produktów w szczelnie zamkniętym szklanym słoiki jest najlepszym sposobem na przedłużenie ich czasu do spożycia.

Czytaj dalej...

Odchudzający specjał z grejpfruta i pomarańczy!

Szybki koktajl odchudzający z pomarańczy i grejpfrutów.

Czytaj dalej...

Suszone pomarańcze na choinkę

Suszona pomarańcza na choinkę to prosty dodatek, który doda naszemu drzewku trochę tropikalnych klimatów.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.