Ryby to zdrowe i pożywne pokarmy, które mogą zapewnić różnorodne korzyści zdrowotne – w tym niższe ryzyko chorób serca i układu krążenia. Według American Heart Association jedzenie ryb dwa razy w tygodniu zmniejsza ryzyko udaru, chorób serca, niewydolności serca, nagłej śmierci sercowej i niewydolności serca. Aby osiągnąć najlepszy możliwy efekt zdrowotny, zaleca się dwa posiłki ze 100 gramami ryb na tydzień. Ryba powinna być najlepiej grillowana lub gotowana, a nie smażona. Jest to szczególnie korzys... czytaj dalej...
Nasza dieta podczas zimy powinna skupiać się nie tylko na tym, by zrzucić zbędne kilogramy, lecz także utrzymać odpowiednią odporność organizmu.
Czytaj dalej...Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...prostepesto.pl
ktoto.info
delaware24.pl
usacorp.pl
odebrac.pl
pychamniam.pl