Ciastka owsiane są szybkie i proste w przygotowaniu. Można spożywać je zarówno na śniadanie, jak i na słodką przekąskę w ciągu dnia. Są idealnym dodatkiem do mleka lub ciepłego kakao. Można do nich dodawać różne dodatki np. żurawinę, sezam, orzechy włoskie, ziarna słonecznika czy rodzynki. Ciastka owsiane pięknie pachną i fantastycznie smakują. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Drukuj Ciasteczka owsiane 5 z 1 głos Autor: Przepis Czytelnika Danie: Ciasteczka Kuchnia: Polska Trudność: Łatwe T... czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Gotowanie jajek nie jest wcale łatwe. Mając ochotę płynne żółtko, często się zdarza, że musimy się zadowolić jajkiem ugotowanym na twardo lub na odwrót.
Czytaj dalej...Wydawać się może, że każdy potrafi ugotować jajko na twardo i potem je obrać. Niestety najwięcej problemów jest z tą drugą czynnością.
Czytaj dalej...Jajka są dosyć bardzo popularnym składnikiem wielu potraw. Wykorzystuje się je przy pieczeniu ciasta, robieniu sosów, placków ziemniaczanych, majonezu, jajecznicy itd
Czytaj dalej...prostepesto.pl
ktoto.info
delaware24.pl
usacorp.pl
odebrac.pl
pychamniam.pl