Chleb wieloziarnisty drwala

Chleb wieloziarnisty drwala

Chleb wieloziarnisty drwala

Czym jest chleb drwala? Najogólniej ujmując jest to wieloziarnisty chleb z dodatkiem nasion. Najczęściej są to pestki dyni, słonecznik i siemię lniane. Jest to jeden z najbardziej lubianych gatunków chleba na naszym stole. Polecany zwłaszcza na ciepło z rozpuszczającym się na nim masełku. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Drukuj Chleb wieloziarnisty drwala 5 z 1 głos Autor: Paweł Clad Danie: Chleb Kuchnia: Polska Trudność: Łatwe Tryb gotowania. Dłuższe podświetlenie ekranu Porcje 4 porcje Przy... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu ProstePesto.pl

Warto przeczytać

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

Jak uratować przesoloną zupę?

Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?

Czytaj dalej...

Woda mineralna czy źródlana – którą wybrać?

W wielu dietach powtarza się, że powinno się pić co najmniej 2 litry wody dziennie i ograniczać napoje gazowane oraz alkohol.

Czytaj dalej...

Dieta Pegan - na czym polega?

Dieta Pegan inaczej Paleo-Vegan powstała z połączenia wegańskich zwyczajów i diety paleo, która opiera się na jedzeniu mięsa i ryb. Na czym to polega?

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.