Indyk w sosie musztardowo-miodowym, brokuł i makaron bezglutenowy

Indyk w sosie musztardowo-miodowym, brokuł i makaron bezglutenowy

Indyk w sosie musztardowo-miodowym, brokuł i makaron bezglutenowy

Kolejne dosyć szybkie danie, które można zabrać ze sobą zarówno do szkoły, pracy, jak i na trening. Tym razem w daniu przewagę mają zdecydowanie węglowodany, których jest najwięcej, jednak nie brakuje także białka i odrobiny tłuszczu. Bez wątpienia warto spróbować piersi z indyka w sosie musztardowo-miodowym, jeżeli lubisz słodko-ostre dania. Składniki 250 g filetu z piersi indyka 100 g makaronu z mąki kukurydzianej (bezglutenowy, penne/świderki/spaghetti) 150 g brokułu 1 łyżeczka oleju kokosowego 1 łyżecz... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Programista w kuchni

Warto przeczytać

Dieta oczyszczająca warzywno-owocowa dr Dąbrowskiej

Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.

Czytaj dalej...

Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa

Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.