Składniki : Mała główka białej kapusty 3 cebule łyżka soli łyżeczka pieprzu 2 listki laurowe szczypta cynamonu lub słodkiej papryki olej Kapustę obieramy z wierzchnich liści, siekamy na drobno i wyrzucamy głąb. Upychamy kapustę do garnka ..- w trakcie duszenia straci połowę objętości. Zalewamy wrzątkiem i gotujemy pod przykryciem jakieś 20 minut. W tym czasie obieramy i szatkujemy cebulę. Podsmażamy cebulkę na oleju z odrobiną soli na małym ogniu aż się delikatnie zeszkli ale nie może zbrązo... czytaj dalej...
Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...