RAGU Z KACZKI Z MAKARONEM I PANGRATTATO

RAGU Z KACZKI Z MAKARONEM I PANGRATTATO

RAGU Z KACZKI Z MAKARONEM I PANGRATTATO

Pieczona kaczka z chrupiącą skórką jest pyszna. Ale jedząc ją w ten tradycyjny sposób, po raz kolejny stwierdziłam, że pora coś zmienić. Zamieniłam tę piękną kaczuszkę na ragu. Podana z makaronem i pangrattato czyli kruszonką z czerstwego chleba  i chrupiącej skórki z kaczki  zaprezentowana zostanie w zupełnie nowej odsłonie. Składniki: kaczka  1-2 szt. jabłek 4-6 ząbków czosnku świeże gałązki tymianku  sól świeżo zmielony czarny pieprz oliwa Składniki na pangrattato: 1-2 kromki czerstwe... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu potrawyregionalne

Warto przeczytać

Dieta jabłkowa

Niezdrowe jedzenie pozostawia w naszym organizmie szkodliwe substancje. Wtedy warto sięgnąć po jabłka!

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.