Pasztet sojowy z grzybami

Pasztet sojowy z grzybami

Pasztet sojowy z grzybami

Przepis na : śniadanie

Pasztet sojowy z grzybami 200 g soi 3 marchewki (250g) 1 pietruszka 0,5 pora (100g) 0,5 selera (150g) 1 jajko kilka suszonych podgrzybków olej do smażenia i wysmarowania foremki sól pieprz Przygotowanie. 1. Soja: Soję wypłukać w zimnej wodzie, a następnie zamoczyć na 10-12 godzin, co pozwala skrócić czas późniejszego gotowania. Soja wyraźnie nabierze masy. Najlepiej zacząć przygotowywać soję dzień wcześniej zalewając ją na wieczór. Następnego dnia soję ponownie przepłukać w zimnej wodzie i gotować pod przy... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Pij soki wyciskane

Warto przeczytać

Dieta Montignaca

Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.

Czytaj dalej...

Autor

biodikabiodika

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

grzyby, warzywa, pieczenie, sok, pasztet, por , jajko, susz, pietruszka, marchewka, seler, śniadanie, mięso, mielone, śniadania, warzywa na patelnie, mielone z warzywami, mięso mielone, gotowana marchewka, pieczeń z mielonego, pieczeń z mięsa mielonego, mięsa pieczone

Inne przepisy z Pij soki wyciskane

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.