Fasolka szparagowa po bretońsku
Fasolka szparagowa po bretońsku
Przepis na : obiad
Pomysł na zrobienie fasolki szparagowej po bretońsku zaczerpnęłam z książki "Wysmakowane" Karoliny Kosowicz i Magdaleny Rajchelt. Sam przepis zmieniłam na swoją tradycyjną wersję. Danie jest świetną alternatywą dla osób nie mogących jeść fasoli. Na pewno warto spróbować dla urozmaicenia. SKŁADNIKI 450 g mrożonej fasolki szparagowej 300 g wędzonego boczku 350-400 g kiełbasy śląskiej (3 sztuki) 1 duża cebula 2 łyżki oleju rzepakowego 1 puszka (400 g) pomidorów krojonych 1 szklanka wody 1 szklanka wywaru z boc... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Passions hobbies life
Autor
Ejszetka
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
boczek, fasolka szparagowa, fasolka, kiełbasa, fasola, zupa pomidorowa, pieczywo, dania obiadowe, papryka, fasolka po bretonsku, biała kiełbasa
Inne przepisy z Passions hobbies life
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję