Bagietka z grzybami

Bagietka z grzybami

Bagietka z grzybami

Bagietki z nadzieniem z prawdziwków i pieczarek. FARSZ : - 500 g pieczarek - 300 g prawdziwków - 3 średnie cebule - 3 liście laurowe - pieprz czarny, sól - olej do smażenia Grzyby oczyść i pokrój na niewielkie kawałki. Podsmaż osobno na gorącej patelni, aż odparuje woda. Cebule obierz, posiekaj drobno i również podsmaż na złoty kolor, dodając liście laurowe, sól i pieprz po pół łyżeczki. Zmieszaj wszystko razem, dopraw do smaku i jeszcze podduś ok. 8-10 minut, często mieszając. Pozostaw do ostygnięcia. CIASTO: - ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Pasje Jolki

Autor

Pasje Jolki KarczPasje Jolki Karcz

Lubię gotowanie szybkie i bez konserwantów, takie które odżywi moje ciało i duszę, nie zawsze dietetyczne ale zawsze smaczne

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

grzyby, jajko, ciasto, roladki, pieczarki, bagietka, chleb, pieczarki w cieście, jajka z farszem, chleb na drożdżach

Inne przepisy z Pasje Jolki

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.