Bezglutenowe Warsztaty Kulinarne - Relacja

Bezglutenowe Warsztaty Kulinarne - Relacja

Bezglutenowe Warsztaty Kulinarne - Relacja

Dwa tygodnie temu byłem na Bezglutenowych Warsztatach Kulinarnych. W końcu mam trochę czasu, by je opisać :)Odbyły się w Zespole Szkół Ponadgimnazjalnych w Serocku. Organizowane były przez : Prowadzącą warsztaty była mgr inż. Nauk o Żywności Wioleta Zysk. Przekazała nam podstawy na temat diety bezglutenowej, a później przygotowywaliśmy bezglutenowe potrawy wigilijne.Bezglutenowe dania, które były przygotowywane przez uczestników to: Chleb owsiany Masło Barszcz czerwony Uszka do barszczu Ryba ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Parowar Faceta

Autor

ParowarFacetaParowarFaceta

Od ponad 1,5 roku paruję wszystko co złapię w ręce. ( o ile już się nie rusza i jest zjadliwe )
Jak to śpiewał kiedyś zespół Boys:
Paruję co się da i na drzewo nie ucieka
Pierś z kurczaka ta czy ta
Tu smażenia w ogóle nie ma
Czy jakoś tak to leciało ;)

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

bezglutenowe, przepisy fit, fit, barszcz, ciekawe przepisy, barszcz czerwony, warzywa, pierogi przepis, diety, pierogi, dieta, potrawy wigilijne, wigilijne potrawy, barszcz z uszkami, grzyby, kapustą, ryby, chleb, greckie, owsiane, ryba, pierniczki, ryba po grecku, pierogi z kapusta i grzybami, czerwona kapusta, barszcz wigilijny, wigilijny barszcz czerwony

Inne przepisy z Parowar Faceta

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.