ZUPA PIECZARKOWA

4
  • ZUPA PIECZARKOWA
  • ZUPA PIECZARKOWA

    Przepis na : obiad

    PYSZNA ZUPA PIECZARKOWA, KTORA UGOTOWAC MOZNA NA BAZIE ROSOLU Z POPRZEDNIEGO DNIA, LUB TYLKO NA WYWARZE JARZYNOWYM. BARDZO PROSTY I SPRAWDZONY PRZEPIS. SKLADNIKI: 2 LYZKI MASLA 1 DUZA  CEBULA 500 G PIECZAREK 1 ZABEK CZOSNKU 1 LYZKA SOKU Z CYTRYNY GARSC KOPERKU 1 LYZKA MAKI PSZENNEJ 150 ML. SNIETANY 18 % 500 ML WYWARU DROBIOWEGO LUB Z JRZYN 1 LYZECZKA WEDZONEJ PAPRYKI W PROSZKU PIEPRZ I SOL DO SMAKU. WYKONANIE: W GARNKU ROZPUSCIC MASLO I ZESZKLIC NA NIM POKROJONA W KOSTKE CEBULE. DO ZESZKLONEJ CEBULI DODAC... Czytaj dalej na blogu Pani M - kuchnia smakowita


    Inne przepisy z Pani M - kuchnia smakowita

    Dodaj komentarz