PIECZONY ROSTBEF NA CHRUPIĄCEJ GRZANCE Z AWOKADO I WARZYWAMI

PIECZONY ROSTBEF NA CHRUPIĄCEJ GRZANCE Z AWOKADO I WARZYWAMI

PIECZONY ROSTBEF NA CHRUPIĄCEJ GRZANCE Z AWOKADO I WARZYWAMI

Przepis na : obiad

W ostatnim wpisie przybliżyłam Wam trochę wiedzy o winach i mam nadzieję, że zaraziłam miłością do nich. Dziś z tej wiedzy postanowiłam skorzystać i z pomocą sommeliera sklepu Winezja.pl dobrałam idealne wino, do wymarzonego, zimowego podwieczorku. A ochotę miałam na pyszną, soczystą wołowinę! Upiekłam najlepszej jakości Rostbef zamarynowany wcześniej w musztardzie z rozmarynem i podałam go na świeżo upieczonym, pszennym chlebie z niesamowicie chrupiącą skórą. Idealnym dodatkiem okazało się awokado, cytrynow... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Ostra na Słodko

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.