Bażant , Królik , Sandacz i Tatar czyli Tydzień Restauracji w Rest. Gródek

Bażant , Królik , Sandacz i Tatar czyli Tydzień Restauracji w Rest. Gródek

Bażant , Królik , Sandacz i Tatar czyli Tydzień Restauracji w Rest. Gródek

TYDZIEŃ RESTAURACJI Zainicjowany w zeszłym roku przez Groupon Polska projekt Tydzień Restauracji doczekał się swojej trzeciej edycji.Poprzednia miała miejsce w lutym tego roku i okazała się wielkim sukcesem , który został nagłośniony w mediach.Wtedy też miałam okazję w nim uczestniczyć i skosztować pysznych dań w restauracji Cosa Nostra i Zbójcy w Pałacu.Jego twarzą tym razem został Tomasz Jakubiak – kucharz i dziennikarz kulinarny.Akcja potrwa do 18-go maja, bierze w niej udział kilkadziesiąt najlepszych... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Ostra na Słodko

Warto przeczytać

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Dlaczego warto jeść jajka?

Jajka są bardzo popularne w kuchni ze względu na smak i ilość zastosowań.

Czytaj dalej...

Gotowanie jajek na miękko, półtwardo, twardo i w koszulce

Gotowanie jajek nie jest wcale łatwe. Mając ochotę płynne żółtko, często się zdarza, że musimy się zadowolić jajkiem ugotowanym na twardo lub na odwrót.

Czytaj dalej...

Jak łatwo i szybko obrać jajka ze skorupki?

Wydawać się może, że każdy potrafi ugotować jajko na twardo i potem je obrać. Niestety najwięcej problemów jest z tą drugą czynnością.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.